4. tammikuuta 2015

CLIX - Vuodenvaihde

Täällä sitä edelleen ollaan, enemmän raskaana kuin koskaan. Esikoinenhan siis leikattiin suunnitellusti, joten ei kyllä muuta välttämättä ollut odotettavissakaan. 

Mutta mikäs tässä odotellessa. Maksimissaan ALLE kaksi viikkoa, koska laskettu aika meni jo. Että HUHHUH. Alempana oleva kuva otettu la. :)


Joulu meni mukavasti vanhempieni luona. Esikoinen sai yllättävän maltillisesti lahjoja, mihin olen tyytyväinen. Toivottavasti viime jouluna vielä maltillisemmin, koska ei hän malta keskittyä kuin pariin parhaimpaan. Ja meillä on aivan varmasti tarpeeksi kaikkea. 


Oisi voinut luulla, ettei mahaan enempiä arpia mahdu, mutta mahtuihan siihen. Tää kuva otettu viime vuoden puolella, joulun jälkeen.


Ja tässä vielä jouluaattona otettu joulupallokuva. :) Eilen illalla Enskis oli ihan mahdoton ja läpsi mua kielloista huolimatta. Sanoin sitten viimetteeks, että jos vielä kerran läpsäisee niin äiti leikkaa tutin poikki. Ja niin sitten kävi. No, onneksi yö meni aika helpolla, ei kaivannut tuttia. Ja nukkui yhdeksään!! 

---

Jep, no, nyt sitten vaan jatketaan odottelua.. :)

3 kommenttia:

 1. Just eilen mietin että joko oot synnyttäny! Sulla on kyllä mahtavan kokonen maha, mulle näyttäs tälläkin kerralla tulla vaan pieni masu. Kelpais kyllä tommonen ihana pallo. :)
  Tsemppiä viime päiville, enää ei oo pitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä taas vaihtaisin tän luultavasti koska vaan sellaseen kätevään minimahaan.. :D

   Poista
 2. ♡ täällä odotellaan uutisia ♡
  S&N&J

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.