31. elokuuta 2014

CLIV - Tarpeeksi hyvä

#kutsumua -haaste on varmasti puhuttanut monia lähiaikoina. Mä osallistuin myös. Kopsaan faben kuvatekstin kuvan alle.

"Mun osallisuuteni #kutsumua -haasteeseen. Voisin monenmoista muutakin sanaa tähän laittaa, mutta annetaan nyt olla näin.. Koskettava aihe. Tajuatteko te siellä, että ihan mistä tahansa voi haukkua tai kiusata. Vaikka sitä itse ei pitäisikään minään, niin kohdetta se saattaa loukata monella tavalla ja todella syvältä. En halunnut enää palata kouluaikoihin ja muistella lämmöllä kaikkia niitä sanoja, joita olen valitettavasti joutunut kuulemaan. Toivottavasti lapseni eivät koskaan joudu kokemaan tällaista tai joudu murehtimaan tällaisia asioita, mutta pahoin pelkään, että maailma ei muutu miksikään, korkeintaan pahemmaksi."

Mutta tässä kun ajattelen, meistähän se on kiinni millaiseksi lapsiemme maailma muodostuu. Mä itse olen aika avoin kaikelle, enkä siedä huonoa kohtelua. Puutun epäkohtiin. Joskus avaan suuni, vaikka ei jonkun mielestä pitäisi. En vain kestä, että ihmiset ovat niin tylyjä.

Olen päättänyt, että olen aivan riittävä tällaisena. Pystyn kehittämään itseäni, mutta riitän näinkin. Olen huomannut myös kehitystä itsessäni. En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta ei kai sen väliä.

Tämä raskausaika on taas itsetutkiskelun kulta-aikaa. Puoliväli mennä hujahti. En ole esitellyt teille edes pienen profiilia! 


Tässä hän on. Jos Enska oli Mini, niin tää on sitten Pikkuli. (sana lainattu kaverin pojalta :) ) Tämäkin oli perätilassa rakenneultrassa, saapa nähdä käykö samalla tavalla ettei tästä enää käänny, kuten ei Enskakaan tehnyt. Istua napotti perätilassa loppuun saakka.

Monet sanovat, että toinen raskaus menee nopeammin ja niin se taitaa mennä. Maha on vaan humpsahtanut tähän. Moni kyselee lasketun ajan perään, onkos kaksoset ym.. Joo, kyllä ihan oikeasti vasta vuodenvaihteessa. Kyllä, tiedän, että mahani on iso. Varmaan joku juttu, että mun kroppa vaan palloutuu aivan valtavaksi raskausaikana. 


Tässä 20+6 joitain viikkoja sitten. Nyt se on jo tästäkin vielä valtavampi. Saa nähdä millaisiin lukemiin tällä kertaa päästään...... :)EDIT: MITEN TÄN VALKOISEN TAUSTAN SAA POIS :( 

6 kommenttia:

 1. Tuo valkoinen tausta johtuu siitä, että olet kopioinut osan tekstistä jostain, jossa oli valkoinen tausta ja taustakin on sitten tullut mukana. Mutta mä oon itsekin ihmetellyt miten sen saa pois. En ole koskaan saanut sitä muuten pois kuin avaamalla ihan uuden tekstipohjan blogissa ja kirjoittanut uudestaan. Kauhea homma siinä kyllä on eikä sitä viitsi, jos on paljon tekstiä ja vielä kuviakin.

  Niin ja onnea odotukseen. :)

  VastaaPoista
 2. Mua kans huolestuttaa se, että mun lapsia tullaan isompana kiusaamaan. Luultavasti se sattuu enemmän meikäläiseen ko mun mukuloihin (tarttee koputtaa puuta). Ihme tarttis tapahtua että kiusaaminen joskus loppuis.

  Mää oon ottanut noi valkoset pois HTMLn kautta. Kun kirjotat postausta, niin vasemmassa yläkulmassa on napit Luo ja HTML, painat jälkimmäistä. Sit etsit koodin joukosta sanat backgroundcolour: white ja poistat ne koodista. Aika homma niitä sieltä koodista metsästää, en tiiä onko helpompaa keinoo.

  Niin ja onnee tulevasta lisäyksestä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Helpoitenhan noi tuolta löytyy ku painaa ctrl + f :) Mut hommasa siinäkin, täytyy palata siihe töiden jälkeen!

   Poista
 3. Voi että, sulla on kyllä ihana masu! :) <3

  VastaaPoista


 4. ♡lla: S&N&J

  VastaaPoista
 5. Mitäs tänne kuuluu? Miten odotus aika on sujunut? :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.