13. huhtikuuta 2014

CXXXXVIII - Tapaaminen

Blogituttuni Mori kävi kiepauksen täällä Turussa ja törmäiltiin sitten (sovitusti toki) täällä etelässä. Kyllä voikin olla aina jännää nähdä "uusia" ihmisiä. :)

Eihän me nyt muuta kuin käytiin Robertsissa kahvittelemassa ja ajatella - ilman lapsia.
Ei nyt ole edes mitään supertrendikkäitä asukuvia tai instagrammi piukassa cappuchinoja. Ei taida olla ihan meidän tyylistä? :) 

Juttua riitti ihan hyvin, kunnes oli kaikilla aika lähteä kotia kohti. Ihmeellistä tosiaan, miten sitä juttua riittääkin. Tottakai käytiin läpi synnytykset ja kaikki muu.. :D 

No, pakko tästä oli joku tällainen tynkäpostaus tehdä, kun kerrankin tapahtuu jotakin mielenkiintoista. 

Huomenna iltavuoroon ekaa kertaa ties moneenko vuoteen. Jännittää pirusti.

3 kommenttia:

 1. Enpä tienny et ootte tuttavia =o ihanaa!!! =DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihan vain blogien ja twitterin kautta :) Tiesin vain, että ovat tulossa turkuun, joten ehdotin tapaamista :)

   Poista
 2. Ihanaa, että kävit kyselemässä kuulumisia! <3 oon vähän jättänyt ton blogi jutun nyt (ilmeisesti sen huomaa ;) ), koska se kirjottaminen toi vaan lisää stressiä siihen hetkeen. Koulu on nyt niin vaativassa kohdassa.

  Jotain uutta on kuitenkin tapahtunut, tavallaan yritetään, tavallaan ei. Ei estetä sitä, mut ei kyl tehdä sitä tarpeeksi usein tai oikeissa ajankohdissa. Ja huolestuttaa se, ettei testeihin edes tule kunnollista ovulaatioviivaa, sellainen haalea vaan... mut tällä hetkellä ei oo aikaa, kiinnostusta tai jaksamista puuttua siihen. Syynä saattaa olla vaan että on tällä hetkellä niin paljon stressiä! Lopputyö....arhg! Tai ainaki toivon, että toi olis se syy...vähän kyllä epäilyttää.

  Mut ihanaa että olit kiinnostunut:)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.