30. tammikuuta 2014

CXXXXVI - Tajunnanräjäyttävä vinkki


Etkö malttaisia luopua jostakin ihanasta pikkupikkuvaatteesta? Ratkaisin "pussipussi"ongelman ja "yhyyy miksi lapseni kasvaa" -ongelman tekemällä eräästä lempparibodysta pussipussin. Eikä tarvinnut edes käyttää ompelukonetta tai hajottaa vaatetta mitenkään. 

Alunperin suunnittelin laittavani jonkin bodyn haarakiilastaan roikkumaan ovenkahvaan, mutta tässä bodyssa kuvio olisi mennyt väärinpäin joten body väärinpäin -mallinen ratkaisu ei olisi sopinut tähän. Siinä mallissa olisin tehnyt niin, että olisin vielä ommellut keskelle sauman, sekä poistanut hihat ja kantannut ne rei'iksi ja ommellut pääntien kiinni (kaksi eri pussikokoa) tai sitten vain ommellut hihat kiinni ja jättänyt keskisauman ompelematta jolloin se olisi yhden koon pussipussi.

Tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen tähän ihanaan Aarrekid-pussipussiin. Katsotaan nyt. Pidätän oikeuden keksintöön itselläni! :D 

Toinen vinkki muuten autoileville lapsellisille;

kun menet kauppaan ja kaukalo ei TIETENKÄÄN mahdu kärryihin ilman että se keikkuu ja norkuu laidoistaan..... Ota kori, laita se väärinpäin kärryn pohjalle ja - tadaa - sinulla on sopivankorkuinen pohja kärryssäsi! 

4 kommenttia:

 1. Miks en nyt tajunnu :D ? Onko toi siis roskapussi? Vai mikä pussipussi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on roskapussi. Ihmisillä tuppaa olemaan jos jonkinmoista pussipussia ni mulla ainakin on design-pussipussi.

   Poista
 2. Eikä, vähän hyvä idea! Meillä ainakin tämmönen tulee käyttöön :D Oon niin huono luopumaan mistään vauvanvaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaadin kopiraitsit ;) No ei kai. Mun mielest tää oli todellista tavaran uusiokäyttöö ja tässä tapauksessa voi käyttää viel bodynakin, jos on käyttöä vielä.. <3

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.