3. tammikuuta 2014

CXXXXIII - Nyt vähän kuulumisia

Oon tänään vääntänyt excelillä budjettitaulukkoa vuodelle 2014. Oon ihan excel-huumassa suorastaan. Näyttää hyvältä jos tänään hakemani kotihoidon tuki ja asumistukihakemukset menevät läpi. 

Budjetti myös salli pienen ulkomaanreissun minulle ja pojalle. Varasin sen uudenvuodenaattona, lähtö ensi viikon lauantaina! Kääk! :)

Enska on oppinut konttaamisen salat oikein toden teolla. Konttaa, jos ei ole mitään niin mielenkiintoista, että pitäisi pikaryömiä paikalle. Lisäksi hän nousee kaikkea vasten ensin polvilleen ja siitä seisomaan. Tänään hän seisoi pinnasängyssä polvillaan ja päästi irti pinnoista - pysyen pystyssä! Kyllä saa olla sydän syrjällään.

Enska on ollut kotona täällä isigoosen hellässä(? :D) huomassa, kun olen ollut töissä. Kävivät tuossa eilen MPR-rokotteenkin matkaa varten :)

Tänään pikkuinen onkin ollut kuulemma aivan umpiväsynyt, johtuneeko rokotteista vai vihdoin puhjenneista kahdesta(!!) kerrallaan(!!!) hampaasta ylös. Ne siis puskivat molemmat eilen läpi. Aika hurja tahti. Nyt siis on ainakin kaksi alhaalla ja kaksi ylhäällä. Toistaiseksi poika on järsinyt vain mm. porkkanoita... :)

Sitten ei-vauva-asiaa. Tein eilen "happy jar"in. Siihen kasataan vuoden aikana ihania muistoja, vaikka joka päivä. Sitten uudenvuoden aattona saa avata purkin ja katsoa sitten laput ja muistella ihanaa vuotta. 


Loppuun kuvia joulusta ja muustakin, Seija-myrsky kaatoi kissojen puun ja meidän pihakuusen..... :l

 Yllä Enskan joulusafka, alla lahjakasa x.x


 Happy Jar!
Ja vähän sekalaisia kuvia. Sain mantelin taas! ;)

4 kommenttia:

 1. haastetta tarjolla :) http://kollenomablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kyllä kaikkeen on mahdollisuus, kun vain haluaa tarpeeksi. :) Ja tuohan on hyvä juttu tuo budjetti-homma. Näkee mitä mihinkin menee ja milloin. :)

  <3 S&N

  VastaaPoista
 3. Ihana lahjakasa :D Toi Nalle joka on paketoitu jesariin(?!) on ehkä vähän pelottava :D

  Jäädään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA! Se oli ONNEKS vaan harmaata paperia :DDD

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.