29. lokakuuta 2013

CXXX - Hammas

Eilen nyt sitten havaitsin ensimmäisen hampaan.. O-ou. :) 

Laitan nyt jotakin random-kuvia menneiltä viikoilta.


Enskan kalakaverit

Joululahja ystävälle, keittiön uudet tapetit (!!! <3) ja ihana norsuhaalari

Joonatan haluaa nykyisin tutkia kaikkea, tuolinjalka oli varsin mielenkiintoinen. Istuminen onnistuu aika kivasti. Ja tuo unikuva oli vaan niin hauska, että haluan jakaa sen teillekin.

Neuvolatätin mielestä poika kasvaa liian vähän (160g oli tullut kuukaudessa), ei auttanut selitykset siitä, että poika on ruvennut liikkumaan kuukauden aikana ja kuluttaa tuhottomasti enemmän energiaa liikkuessaan koko ajan jonnekin... Eli kiinteitä ollaan ruvettu vähän harjottelee. Tällä hetkellä aamupuuro jo maistuu, ihan tavan kaurapuuro. Maistiaisia kaikesta muusta saa myös.

Yksi joululahjoista. Noshin Preppy Puppy -torkkupeitto, joka toivottavasti kulkee mukana vielä pitkään! Olin niin iloinen, kun paketin mukana tuli tuollainen söpö kortti. Voin kyllä suositella Noshia.

Käytiin vähän ystävän luona, kuva vaan oli jotenkin niin hauskanvärinen (muokkaamaton), että haluan tämänkin jakaa.

Mulla ainakin on ollut syysvalot jo pitempään päällä, kynttilöillä saa ihanaa lisätunnelmaa! 
Eikö ookin söpö villasukka tossa pilkistämässä ;)

Mitäs teille lukijoille kuuluu? Mistä haluaisitte kuulla?

3 kommenttia:

 1. Kotiuduin just Pasilasta, ristus mikä reissu. Very happy to be here! Ihan yhden ystävän näköiset kengät, kelle sitten lienevätkin ;) Enska on ain vaa yht söde. Joko tavarat on kirpparilla?

  VastaaPoista
 2. AI NIIN ja mikä viude toi viiksijuttu oikein on? En keksi mitään muuta viiksiin liittyvää kuin movemberin, mutta kun kaik kaupat oli pullollaan viiksiaiheisia tavaroita tua Tsadis, ni ihmeteltiin (me vanhat käpysäkit oikein joukolla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kans tajuu, mä inhoon tota viiksijuttuu. On viiksisitä ja viiksitätä. Yök. Joo, ehkä tunnet sä yystäväään... :D Ei oo vielä, silitettynä jo kyllä osa! :)

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.