4. lokakuuta 2013

CXXV - Kirppistelyä taas

Löydöt on tehty seuraavilla kirppareilla:

Paikallinen Kirpputori
Pikkusiili
Manhattanin kirppiscenter
Seesam
Linkkikirppis

Kehtaan väittää, että kaikki nämä maksoivat alle 50 euroa.

Paikalliseen aion itsekin mennä luultavasti marraskuussa myymään kaverin kanssa. 

Mutta nyt niihin löytöihin..

Tässä ensin vähän yleiskatsausta. :) Tuo megablocks-läjä oli kallein. Yhteensä 12 euroa. Ihania yöppäreitä, tällä hetkellä oikean kokoisia/vähän isoja (68 kaikki, mutta kuten tiedätte, koot vaihtelevat mielettömästi)Vähän isompia yöppäreitä.. Popin(!! mun eka itseostama pop!) yöppäri 3e. Olin siihen tosi tyytyväinen. Ja tohon Name It:n vuoden 2013 malliston tähtiyöppäriin eurolla. Muutamia koon 68 bodyja, sitten muutama isompi. Beeben teddyvuoritumput, ylisöpö kestovaippakuori eurolla, sukkiksia ja kauan "himoitsemani" brion kulkushelistin. Onneksi en ostanut tätä sikahintaan aikaisemmin, vaan nyt kahdella eurolla!Hauska höppänä huppupyyhe, muurahais- ja kissakoirapaita isossa koossa.Karkin raitapipo, kimperin pipo pari euroa, syksyinen pöllöpipoKarhuhaalari oli uusi, 6 euroa. Mennee hyvin tämän talven kauppareissuille tms. Reiman fleecehaalari. En ole ihan varma, koska se on sopiva, kun ei oikein pysty ennustamaan kasvua :) Ensi keväänä, kesän kylminä iltoina tai viimeistään syksyn viileisiin päiviin.
Sitten vielä viimeisenä kiva jumpsuit vain 1,5e! Niistäkin saa maksaa ihan sikahintaa!Tässäpä nämä, mitä sanotte, hittejä vai huteja?

Meillä menee ihan kivasti, Enska kasvaa kohisten ja oppii kaikkea uutta! Nyt on suunnitteilla isi-iltama ainakin nyt kerta viikkoon, että saan vaikka siivota tai tehdä mitä tykkään edes kerran viikossa! :)

3 kommenttia:

 1. Onks toi Kimperin pipo Paikalliselta? Oon sitä siellä monena päivänä hiplannu, kun se on niin söppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä aika kassan vierestä, mun muistaakseni!

   Poista
 2. Hyviä löytöjä ja isi-iltama hyvä idea!

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.