16. syyskuuta 2013

CXXIII - Pohtimuksia

Erilaisissa paikoissa on ollut puhetta siitä, millaisella ikäerolla on kiva saada toinen lapsi. Itse haluaisin mahdollisesti, ehkä, kaksi lasta. Pienellä ikäerolla. Mutta taitaa jäädä haaveeksi. Tai mistä sitä tietää, johan näin viime yönä unta "uudesta poikaystävästä" :D Haha, en muista muuta kuin sen, että hän pelasi tennistä ja nosti mut ojasta. Mitäs olen tällainen kooho. Joo. Mut ei oo mielessä kyllä mitään uutta miestä. Ei vaan huvita. En koe, että se on tällä hetkellä sen arvoista, enkä halua pilata sitä mitä jo on, koska ei nyt varsinaisesti ole mitään valittamista. No okei on, mut en valita.

Mutta tosiaan. Toisinaan mietin, että onko tarkoitettu niin, että Enska on mun ainoa lapsi. Olisi kuitenkin ihana, että olisi pikkusisarus. Mutta joo. Yritän nyt selvitä tästä yhdestäkin.

Kaikki on mennyt ihan kivasti. 

Sain tänään tietää, että eräs tuttuni on synnyttänyt pienenpienenpienen tytön (1390/40). Eli ihan mitätön pikku rimpula! Näin kuvankin, huh. Toivon heille enkeleitä matkaan. 

Tänään ollaan treffailtu muita vauveleita, kaikki niin erilaisia. Oli hauska tajuta, että 8 naisella on pian 8 lasta. 4 tyttöö, 4 poikaa. 4 leikattu, 4 alakautta. Ne meni myös sillee et 2 poikaa leikattu, 2 tyttöä leikattu, 2 tyttöä alakautta, 2 leikattu. Kolmella meistä piti olla sama doula, mutta tosiasiassa hän pääsi vain yhteen (leikkausten ja tyks:n väistötilojen takia). Kävi myös ilmi, että me käymme lähes kaikki samalla hierojalla.... :D 
Ihanat tytöt <3

Huomenna suuntaamme Helsinkiin ja lauantaina juhlimmekin Enskaa!

P.s. kurkatkaa palaamo, jos kiinnostaa, oon tosi ylpeä itsestäni. 25 kiloa lähtenyt ja olen lähtöpainossa!

4 kommenttia:

 1. Toinen tulee, jos/kun niin on tarkoitettu <3 Sun elämäntilanne saattaa yhtäkkiä muuttua niin, että joko sitten edistytte lapsen isän kanssa taikka sitten vastaan kävelee se oikea. Who knows?

  <3 S&N

  VastaaPoista
 2. Vautsi, kävin kurkkaamassa ja hyvältä näyttää. Itse olisin tällä hetkellä ihan vain tyytyväinen edes siihen yhteen, turha edes suunnitella enempää. Toki jos niitä vain tulisi niin saisi tulla kaksi tai kolme ja mielellään putkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämä on kyllä kummaa. Eikä sitä voi suunnitella.

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.