10. elokuuta 2013

CXXIV - Synttärit

Torstaina vietettiin Mummun 65-vuotissyntymäpäiviä. Arvata saattaa, että joka toinen ihminen kysyi riittääkö maito ja toinen puoli sitten kyseli nukkumisista, nimestä ja ties vaikka mistä :) 

Hulinaa on riittänyt koko viikon ja välillä olen jopa lähtenyt juhlavalmisteluja karkuun :D 
Kävimme mm. siskoni kanssa uimassa Nivalassa! Mukana oli minun ja siskoni lisäksi meidän kummankin lapset, eli Nuutti ja Enska, sekä eräs siskoni ystävä kolmen lapsensa kanssa. Enska nautti niin kovin vedessä lillumisessa ja saunassa (alalauteella ilman löylyjä) olemisesta ja lämpimästä suihkusta.

Eilen käytiin myös ultrassa ja siellä kölli pieni ihmisenalku <3 

Taitaa olla aiheellista mainita, ettei se ole minun. ;) Mutta eikö ookki ihan tytön näköinen? Ihan ku olis pitkä ponnari ja hame sillä! 

Heh, se siitä shokkihoidosta. Me käytiin tänään enoni kanssa hakemassa pari geokätköä. Yhdellä kätköilyreissulla mun puhelin putosi maahan (näyttö YLÖSpäin...) ja siitä meni lasi tuhannen säpäleiksi.. Laitettiin se huoltoon ja nyt sitten oottelen, että se tulisi sieltä. 
Kunhan se tulee niin lähden takaisin kohti Turkua, siellä mami jo oottelee kärsimättömästi, että koska se pääsee Enskaa taas halittelemaan. Nyt onkin sitten pian mamilla kädet täynnä, kun on molemmat serkkupojat paikalla!! :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä on tullut kommenttia suunnalta jos toiselta, että olisi tytön vuoro ;)

    Maanantaina kohti Mamia <3

    <3 S&N

    VastaaPoista
  2. Ai kauhee, kun meinasin saada sydärin ja mietin, että nyt kyllä on mennyt jotain pahasti ohi... Hyvä, että mainitsit, ettei ole sinun :D

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.