20. heinäkuuta 2013

CXIX - Liikaa aikaa kulunut

Olen pahoillani etten ole postannut mitään taas vissiin viikkotolkkuun. 
En vain ole kerennyt olemaan koneella. Pieni Enska-poika vie suurimman osan ajastani. Ja toki olemme matkustelleet vaikka missä. Olemme käyneet kaksi kertaa bussilla Helsingissäkin lähiviikkoina. Ja tulevana perjantaina lähdemme Suomenkiertueelle, määränpäänä mummula Haapavedellä. Tarkoitus on pysähtyä ainakin Tampereella. 

Enska kasvaa kohisten, ja mä pienennyn myös hyvää tahtia. Enska painaa nyt hiukan vajaa 5200g ja pituutta löytyy 55,5cm. Ensimmäisen rokotteenkin hän sai, rotaa vastaan.

Helsingissä olimme mm. käymässä rakkaan ystäväni Litan luona ja Enska sai maistaa eläintarhan menoa.(3 belgiä, 3 riehakasta ragdoll-pentua ja emonsa + muut aikuiset ragdollit)


Zeus rakasti Enskaa. Ois pitänyt leikkiä pallollakin, mut eihän Enska nyt vielä osannut. Zeus kävi tiputtamassa Enskalle siis oman pallonsa ihan tosi hellästi - suoraan otsaan.

Paljon muutakin ollaan tehty ja tullaan varmasti tekemäänkin. Nyt täytyy ruveta lohduttamaan itkevää pikkumiestä, tänään 2kk syntymästä!5 kommenttia:

 1. 2 kuukatta, huh! Ihana Joonatan <3

  VastaaPoista
 2. Onneks oli sisällä pelattu pallo ja suhteellisen uusi... Olisin voinu kirkasta jos se olis tuonu jonkun mutapallon...... :D

  VastaaPoista
 3. Häviskö mun kommentti. LOL.

  Mutta onneks oli suht uusi pallo ja sisäkäytössä vaan ollut, ettei mikään mmm ihana mutapallero :D Olisin saattanut kirkua :D

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.