19. kesäkuuta 2013

CXV - Kotielämää, kuulumisia ja kuvia

Meillä on mennyt oikein rauhallisesti edelleen. Goose on ollut täällä vaihtelevasti, kiitettävän paljon kuitenkin. :)

Moni kyselee nimen perään, tänään olen saanut kuvan otettua korttiin, jonka lähetän sukulaisille ym. En voi paljastaa sitä vielä blogissa(kaan), koska siskoni lukee tätä :)
Vielä täytyy käydä pankissa, jotta korttiin saa Jeen oman tilinumeron. 

Huomenna menemme taas vaa'alle. Minin paino nousee liian hitaasti käyrien mukaan. Maanantaina saimme komennuksen lisämaidoille. Onneksi voin antaa ne omiani. 
En aio keskustella imetyksestäni tai imettämättömyydestäni enempää tässä blogissa. Se ei kuulu muille, miten lapseni ravintonsa saa. Jotenkin vaivaannuttaa, että kaikki kyselevät, että imeekö lapsi tissiä ja kuinka usein ja suurinpiirtein vaativat näyttämään vähän, et miten homma sujuu? Ei tunnu musta luonnolliselta. Sanoipa eräs työkaveri, et "kyllä varmaan tulee maitoa hyvin ku on noin pontevat tissit" tai jotakin. Noh, en viitsinyt sanoa, et ollaan juuri menossa vaa'alle, kun epäillään ravinnon riittämättömyyttä tai jotakin muuta ja kieriskelin paskaäitifiiliksissä neuvolaan. 

Noh, se siitä. 
Olemme lähdössä huomisen neuvolan jälkeen juhannusreissulle. Yllätämme Mamin menemällä siis sinne huomenna ja perjantaina menemme koko päiväksi ystävien sekaan mökille! Aika mahtavaa nähdä rakkaita ihmisiä jälleen.. Johan viime kerta olikin tammikuussa? Sieltä sitten taas takaisin mamin tykö ja takaisin kotiin ehkä keskiviikkona, viimeistään torstaiaamuna. Siskoni on kuitenkin täällä kotona ja hoitelee kissoja.

Laitan tähän nyt loppuun jotain satunnaisia kuvia. Niitä on toivottu niin paljon. Mutta kovin paljoa Jeestä ei nyt tänne blogiin kuvia tule, koska hän ei voi niistä itse päättää. Näihin kuviin en jaksa vesileimaa nyt ruveta laittamaan tällä hetkellä, mutta luultavasti myöhemmissä kuvissa ne ovat ja ehkä näissäkin, jos muokkaan myöhemmin.


"onks tukka hyvin?"

Herkkää

... ja vähemmän herkkää

Mun pikkuinen apinavauva <3
Ehkä kirjoitan jossain vaiheessa sellaisen vähän syvemmänlaatuisen sairaalassaoleskelukertomuksen ja viimeisen viikon tekemisiäni. Viimeinen viikko ennen miniä siis. Tai jos vastaan Maijan haasteeseen ja vain skannaan päiväkirjaani :)

Mutta nyt, kello on jo paljon ja täytyy vielä pari juttua tehdä, ennen kun voin mennä nukkumaan. Lukijat, en ole unohtanut teitä ja tunnollisesti olen vauvan kanssa makoillessani lukenut blogeja! Kommentoiminen on vain jäänyt vähän, anteeksi siitä. Onnittelut vielä tässä kaikille lähiaikoina vauvansa saaneille. Kysykää ihmeessä, jos teillä on jotakin kyselemistä. Vastailen kyllä kommentteihin! Varmasti ymmärrätte, että olen ollut kädet täynnä tekemistä, joten ei tämä bloggailutahti ole ihan yhtä kiivasta kuin odotusaikana. Ja kun se kamerakin hajosi ja... joo. En selittele enempää. 

Rauhallista juhannusta kaikille! Muistakaa rakastaa lähimmäisiä ihmisiänne, soitelkaa ystäville ja ottakaa yhteyttä johonkuhun, jonka kanssa ette ole jutelleet vuosiin!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, niin herttainen Mini-Jee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hän on söpö sit vissii ku moni sanonu :D

   Poista
 2. Moi muru!

  Imetys on oma asiasi, siitä ei ole mikään pakko kertoa julkisesti kenellekään, eikä välttämättä kasvotustenkaan. Minulle oli myös vaivaannuttavaa imettää Nuuttia jos joku ulkopuolinen oli lähellä, Sami nyt toki sai olla, mutta muut.... Se on jotenkin sellanen asia et ei se mun mielestä kuulu muille.

  Jeen nimeä odotellessa :)

  Niin ja älä ole paskaäitifiiliksellä! Vain sinä osaat olla äiti minille ja vain sinä olet paras äiti minille! Kyllä hän kasvaa juuri sitä tahtia kuin pitääkin! Et voi pakottaa häntä syömään yhtään enempää kuin hän syö. Neuvolankäyriin ei kannata niin sokeasti tuijottaa. ne on vaan keskiarvoja!


  Oot rakas! pus pus

  <3 Satu ja Nuutti

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.