13. toukokuuta 2013

CX - Jännitystä

Soitin äitipolille, synnytyksen merkkejä on jo ruvennut olemaan, tulppaa ja supistuksia..
Kerroin myös, että haluaisin tietää enemmän käytännön tasolla, mitä sairaalassa tapahtuu. 

Olin saanut TYKS:sta puutteelliset ohjeet! No, ei siitä sitten enempää. Sain vähän varmuutta siihen tapahtumaan. Yksi pettymys oli, ettei goose saakaan tulla leikkaukseen mukaan, koska nyt TYKS:ssa on ne väistötilat ja se ei ole sen puolesta mahdollista.. 

Mun oli tarkoitus lähteä käymään huoltoyhtiössä ja kelassa, hoitamassa asioita, mutta sitten rupesi tosiaan olemaan niin kipeä olo, etten vielä lähtenyt. Ja täytynee hakea vapiksesta vielä viime hetken tarpeet, mitä ne sitten ovatkaan, ja toivoa, ettei Mini nyt ihan vielä sitten tulisi, ettei tarvisi stressata kyytejä jne..

Kohta voinkin ruveta miettimään et "tää on nyt viimeinen torstai ennen vauvaa", "tää on nyt viimeinen suihku/ruoka/vaatetus/mitä vaan ennen vauvaa".. Huhhuh. Vaikka eipä sitä tiedä mikä jää viimeiseksi, jos hän kerran on hätäinen tyyppi. Mutta vielä ensi maanantaina pitäisi ottaa "viimeinen mahakuva".. Sen jälkeen alkaakin sitten palautumiskuvat. Tarkoituksena on jatkaa maanantaisten kuvausten sarjaa, ja luultavasti rupean ottamaan myös painoa. Ihan vain omaksi huvikseni, jotta voin seurata, miten kasvu kääntyy toiseen suuntaan - toivottavasti. Nyt painoa on tullut jo yli 20 kiloa, mutten tiedä todellakaan minne se kaikki on mennyt. Ei se ainakaan juuri naamasta tai muualta näy, nilkatkin ovat tallessa. Synnytyksen jälkeen pystyisin hyvin tiputtamaan 30 kiloa olematta alipainoinen. Katsotaan miten käy. Ehkä nyt yritän lähteä laahustamaan sinne huoltoyhtiöön ja kelaan.

Pidän teidät ajan tasalla, yritän ainakin. Puissa on jo silmut. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun kevät on nyt saanut maiseman hennosti vihertämään ja teilläkin on jo uuden elämän syntyminen noin lähellä. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kukat ja RK puhkeavat kukkaan :D

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.