16. huhtikuuta 2013

CV - Viikot vaan vierii

Aika matelee, mutta menee toisaalta hirveen nopeasti. 

Moni ihminen on eksynyt blogiini kaivaten tietoa siitä onko Bitchblogin Lita eronnut. Olen saanut häneltä luvan kertoa shokkipaljastuksia huokeaan sadan euron kappalehintaan. Paparazzikuvat 50e kappale siihen päälle! Nyt on muuten hyvä tilaisuus, koska viikonloppuna vietetään tämän huikean naisen ihqu-törkeitä glamoursynttäreitä! En malta odottaa. :)

Tää kuva viimevuotisista hääbileistä.
Helsinginreissun aikana äiti ja isi tulevat laittamaan Minin huoneen tapetit kuntoon, vihdoin saa ruveta sitäkin laittamaan sitten kuntoon. On muuten ollut jokseenkin tylsää täällä vaan haahuilla, kun ei ole ollut oikein mitään tekemistä. Sitten sitä tekemistä luulisi riittävän. 
Jos Mini ei päätä tulla ulos siellä Helsinginreissulla.. :D
Äiti sanoi, ettei saa laittaa pinnikseen lakanoita valmiiksi ennen kuin tulee vauvan kanssa kotiin. Se tietää kuulemma huonoa onnea vauvalle. Tämän on jo isomummu äidille sanonut.

En vaan tajua, et ens viikolla mulla on jo synnytystapa-arvio lääkärin kanssa. Huhhuh! 
Laskettu aikakin on ensi kuussa? Missä välissä tämä raskaus meni oikein? 40 päivää. 

Ei kyllä tunnu, että olisin 9. kuulla raskaana. Kävin viime viikolla ratsastamassakin vielä viimeistä kertaa. Nyt on jo pakko pitää vähän taukoa, pari kuukautta.. Ratsastaminen ei kyllä aiheuta supistuksia tai muitakaan kipuja, mutta veikkaan, ettei ne päästä mua enää selkään ;)

Ja nyt on alkanut sellainen yksin odottavien äitien tukiryhmä, joka on kyllä ollut jo ensimmäisen kerran perusteella aivan valtava voimavara. En yhtään epäile, ettemmekö näkisi ryhmän jälkeenkin noiden naisten kanssa. 

Kikalla on muuten blogissaan arvonta. Palkintona lahjakortti H&M:in, jokaiselle jotakin siis. Harvemmin näitä mainostan, mutta kun nyt sattui sopivasti. :) 

Mini on kovin hiljainen tapaus, viihtyilee perätilassaan, enkä usko, että hän on sieltä kääntymässä mihinkään. Ajattelin kuitenkin synnyttää ihan luonnollisesti, mikäli vain kuvaavat lantion siihen hommaan soveltuvaksi. En ole kovin innoissani sektioajatuksesta. 
Toki jos ei ole muuta vaihtoehtoa Minin terveydellisistä syistä, niin tietenkin siihen sitten täytyy ryhtyä, mutta mieluummin haluaisin kyllä synnyttää "ihan oikeasti". No, ensi viikolla se tuomio tosiaan tulee. Tai lähinnä luultavasti käsky sinne kuvaukseen.

Toukokuisia popsahtelee maailmaan tasaisin väliajoin. Onnea mm. Iinalle!

Mä sain eilen aikaiseksi käydä kaupassa. Tänään nautiskelinkin sitten uusista perunoista ja ihanasta lohesta! "Kesän" ensimmäiset uudet perunat ovat aina niin makuhermoja kutkutteleva kokemus, etten keksi parempaa!


En nyt jää tähän enempiä jaarittelemaan, tulee muuten kilometrien pituinen postaus. Käykää kurkkimassa mahan leviämistä tuolla Kasvua-välilehdellä. Ympärysmitta tänään huvikseen mitattuna 96cm! Sf-mitta n. 32. Ihme puikula.


5 kommenttia:

 1. Minäki oon vielä kiivenny hepan selkään, kipuja ei tuu minkäänlaisia (ennemmin helpottaa liitoskipuihin) mut huomasin että alas kampeaminen alkaa olla jo melkoinen ongelma kun maha on hieman tiellä :D jos vielä muutaman kerran kävisi ja sitten täytyy tauolle jäädä... Toki nauroin tossa yks kerta että mä varmaan lähen synnyttämään hevosen selästä... Saas nähdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu alas "länkkärityyliin" eli naama edellä! Se oli niiin helppoo!

   Poista
 2. Nuutin sänkykin pedattiin vasta kotiin tultua. Äidin käskystä tämäkin :)

  -Satu ja Nuutti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois varmaa ollu suoranaine rikos jos se jostai syyst ois ollu valmiina. :)

   Poista
 3. Todellakaan ei saa vauvan sänkyä laittaa valmiiksi ennenkuin vauvan kanssa kotiin tulee.

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.