7. huhtikuuta 2013

CIV - Kotona

Olen vain ollut nyt sitten kotona pääosin. En oikein voi tehdä täällä mitään, kun on tuo yksi huone rempassa. Sitten onkin tekemistä, kun sinne saa ne tapetit seiniin.. Äiti lupasi auttaa lattioidenpesussa sen jälkeen, sitä ennen on vain kärvisteltävä täällä sotkun keskellä.

Perjantaina olin nyt sitten töissä pyörähtämässä viimeistä kertaa vähään aikaan. Saa nähdä, milloin sitä palautuu töihin. 

Viime yö oli aika uneton. En vain saanut unta. Torstaina ollut perhevalmennus, jonka aiheena oli vanhemmuus, parisuhde ja loppuraskaus, sai aikaan taas ihan kiitettävät parisuhteettomuusahdistukset. Pari päivää sainkin niitä tunteita pidettyä. Olisi tehnyt mieli oikeastaan jättää koko valmennus väliin, koska tiesin, että siellä on niitä hunajaavaluusiirappiatihkuu-pareja, jotka kihertävät onnessaan esikoista odottaessaan. Ensimmäinen tunti meni siinä, että tosiaan muistutettiin, että pitäkää huolta parisuhteesta ja hemmotelkaa toisianne ja huomioikaa toinen myös syntymän jälkeen ja niin edelleen. Jossain vaiheessa toinen näistä puhujista kysyi jotakin, että mitä teitte raskaustestin jälkeen ja millaiset oli tunnelmat. Totesin siihen sitten omalla vuorollani, että tein testin kaksi viikkoa eron jälkeen. "Hehheh.".. Olin siis siellä tosiaan yksin, kun goose oli töissä ja doulani perhe sairastui sopivasti vatsatautiin, niin hänkään ei päässyt.. En tiedä olenko koskaan ollut niin yksin, kuin siellä. Paitsi ehkä viime yönä. 

Miksei kaikki vain voisi olla tavallista? Onneksi raskaus sentään on ollut fyysisesti aika helppo. Henkisesti sitten sitäkin raskaampi. Täytyisi vain yrittää olla onnellinen ja positiivinen ja ties mitä. Nyt tuntuu taas siltä, ettei se olekaan niin helppoa. Kahden kuukauden päästä mulla ja goosella on lapsi, enkä tiedä miten sekin sitten luonnistuu. Toivottavasti ei tarvitsisi olla koko aikaa yksin. Itsepähän valintani tein... 

Hetken iloitsin keväästäkin, mutta nyt sekin katosi.  

Harmi tykkää halia Miniä. Menee aina tuohon, missä minin pää on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.