27. maaliskuuta 2013

CIII - Ääreispitkä kesäloma

Kävin tänään lääkärillä, selkä ja muut osat ovat jo aika huonossa jamassa. Hän kirjoitti loppuajaksi sairaslomaa ja en osaa edes kuvailla, miten helpottunut olen. Vaikka on kyllä jotenkin oudon tyhjä olo. Ei ole pakko mennä minnekään. Töihin joskus ensi vuonna?

Huomenna aamulla soittelen pomolle, mitä tehdään kaikkien noiden romppeiden kanssa. Miten mä pystyn olemaan vaan? 

Mulla on nyt ollut jonkin verran sohvasurffareita tässä viime viikkojen aikana, ja on ollut kyllä tosi mukavaa heidän kanssaan. Olen viikon aikana saanut aitoa kiinalaista ruokaa ja aitoa italialaista pitsaa alusta loppuun saakka tehtynä! Ei voi valittaa. 

Tänään piti olla se "keskiraskauden" aikana tehtävä hammaslääkäri, mutta se aika siirtyi.. Huhtikuulle.. Tässä tää tän kaupungin jonojen ohi -juttu.. 

Mini on edelleen perätilassa, ja kylkiluun alla oleva kökkö varmistui tänään Minin pääksi! Kiva tietää, että olen häntä tökkinyt päähän tässä monen monta viikkoa.. :D

Minin huoneen remppa ei oikein ole edistynyt mihinkään. Kittivaiheeseen ollaan jääty, ehkä perjantaina isi kerkeää maalaamaan pohjamaalauksen. :)

Olen nyt ollut aika hiljainen täällä blogissa, en ole vain jaksanut tehdä mitään erityistä, en bloggailla, enkä muutakaan. Ehkä tässä nyt sitten aktivoituu taas paremmin, kun ei ole enää kuin aikaa. Loputtomasti aikaa. 

Minin saapumiseen on aikaa enää hyvin vähän. Laskettuun aikaan on alle kaksi kuukautta. Aivan uskomatonta. En enää pysy perässä. 

Kevät tulee. 

3 kommenttia:

 1. Sitten ei enää olekaan vain pelkkää aikaa. Ja aika siihen aikaan kun pelkkä-aika-aika loppuu on ihan hemmetin lyhyt sulla jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.. Eikös se saapumispäivä ollut se 19.5. :)

   Poista
  2. Siihen tähdätään tai JOKU on HYVIN pettynyt ;D

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.