8. maaliskuuta 2013

CI - Naaraspuolinen nisäkäs

Valittelin eilen erinäisiä ruumiintoimintojani gooselle. Keskustelu eteni seuraavaan tapaan:


RK: Goose en haluu olla meijeri!! :(

G: Ei susta kai meijeriä tulekaan :0

RK: No tulipa :(

G: meijerit vaan käsittelee maitoa
ei ne tuota sitä silleen suoranaisesti
olet naaraspuolinen nisäkäs.


Eli siis loppuyhteenvetona, musta ei tullutkaan meijeriä, vaan naaraspuolinen nisäkäs.

Tiistaina illalla mulla oli eka supistus. Se oli vähän kipeä. Maha vaan kovettui ihan kivikovaksi ja sitä kesti pari minuuttia. Sitten se hellitti ja mahasta tuli taas pehmeä.. Otetaas toi sitten kertaa sata?

Mini viihtyilee poikittain hyvin paljon. Silloin kuin poikkitila ei miellytä, hän yrittää puskea itsensä oikean kylkikaaren alta ulos päällään. Eli perätila on heti hyvänä kakkosena. Raivotarjontaan ei ole vielä ikinä kääntynyt. Tosin en ehkä olisi kovin innoissani, jos joku yrittäisi murskata kylkiluitani jatkuvasti. 

Oikeanpuoleinen vatsalihakseni on myös äärettömän kipeä. Ainakin toivon, että se on vatsalihas, eikä mitään sappivaivaa tai muuta. 

Olen nyt bloggaillut liki vuoden. Tuntuu oudolta. Vuosi sitten elämä oli niin toisenlaista. 
Nyt olen kuin joku trapetsitaiteilija, trapetsini on selvitä päivästä toiseen. 
Kohta edessä on synnytys. Minun tosiaan olisi tarkoitus synnyttää. Elävä ihminen. Oma lapsi. Ja sen jälkeen huolehtia siitä parikymmentä vuotta. Jep. 

Synnytyksestä puheenollen. Saimme doulan, tosin ilman doulaparia, koska olin pari päivää liian myöhässä liikenteessä. Tapaamme hänet sunnuntaina. Hän vaikutti ainakin puhelimessa aikalailla hyvältä tyypiltä. Juuri sellainen doula kuin ajattelinkin. Aion tässä tänään tai huomenna vähän hioa synnytystoivelistaa, jotta voimme siitäkin vähän pohtia, mikä olisi doulalle sopiva rooli synnytyksessä. 

Toukokuisista on jo kaksi syntynyt. Ensimmäinen syntyi 28.2, tuorein tänään. Tästä me toukokuiset nyt sitten rupeamme poksahtelemaan. Lähtölaskenta on alkanut, mutten vain osaa kertoa lukuja.  

Ja ainiin. Äiti ja isi tulevat huomenna kai aloittamaan minin huoneen remppailemisen kittaamalla. Ja valitaan vähän maaleja. Ja sillai. Mutta sen näkee huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.