4. helmikuuta 2013

XCV - Viikko on taas vierähtänyt

Viime viikonloppuna olivat ystäväni lapsen hautajaiset. En tahtoisi enää niin pieniä arkkuja nähdä. Puhuin tänään pitkään ystäväni kanssa puhelimessa ja oli kyllä ihana puhua pitkästä aikaa kunnolla.

Olen nyt voinut vähän paremmin henkisesti, johtuneeko siitä, että goose oli viime viikolla luonani yötä. Oli vain niin mukavaa nukkua yhdessä. Se on nyt pitänyt mua jotenkin virkeänä koko viikon. Huomenna on taas luentoa tarjolla, synnyttämään menosta ja jostakin muusta. 

Töissä mulla on ruvennut selkä vihoittelemaan ja ilmeisesti vähän supisteleekin? En osaa sanoa. Mieluummin tekisin 75% teholla loppuajan, kuin jään parin viikon päästä loppuunpalaneena saikkarille. Noh... Ei voi kauheasti vaikuttaa, kun ei ne töissä kuuntele sitä etten vain yksinkertaisesti jaksa enää samoilla tehoilla töitä kuin ennen. 

Olen saanut nyt päätettyä Minin huoneen värit. S309, G461, 2089 ja X501. Tervetuloa Afrikkaan. Sain täydellisen väripaletin. Aivan mahtavaa. 

Sovimme muiden toukokuisten äitien kanssa tapaamisen ensi viikolle, jännää! :) 

Liki pitäen. Ällösöpö parisuhdemasukuva.
 Ja ainiin! Sunnuntaiaamuna siskoni sai olla eka mun jälkeen tuntemassa kädellä Minin potkun! Sisko totes vaa että "HYI!" :D

2 kommenttia:

  1. Oi voi ihana masu! Kylläpä kasvaa nopiaa :) -Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä tosin hämää istuma-asento. Kurkkaa kasvua-välilehti, siellä realistisempi koko :)

      Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.