28. tammikuuta 2013

XCIV - Eräskin maanantain ilta

Töiden jälkeen menin kirjastoon kahdeksi tunniksi lukemaan lehtiä. Köyhällä on oltava halvat huvit. 

Kun pääsin kotiin, tein ruokaa. Se on kumma, että mitä vähemmän on rahaa, sen paremmin syö. Tai jotakin. Lautaset ainakin aina pursuavat kaikenlaista. Otin kyllä jauhelihaakin sulamaan, mutta nyt en kyllä enää jaksaisi siitä tehdä mitään. Jos syöttäisi sen vaan noille elukoille... 400 grammaa jauhelihaa kahdelle viiksekkäälle saattaa kyllä olla liioiteltua. 

 Hassua miten tuota mahaa ei huomaa etupuolelta juuri lainkaan. :)


Pohdin taas tänään omaa napaani. Jotenkin pelottaa se hetki, kun se poksahtaa. Mitä jos en saakaan sitä omaa napaani sitten takaisin? :D

Maha on vaan tällainen pallura. Monet kysyy et miten on mennyt, ja mä en osaa vastata mitään kummempaa. Ei ole ollut oikein pahoinvointia tai muutakaan vaivaa juurikaan, niin ei ole valittamista. Kaikille en sitten näistä muista jutuista halua avautuakaan. 
Kyllä kuitenkin huomaa, et en oo ihan entiselläni. Hengästyn helpommin ja töissä en pysty enää tekemään ihan hulluja listoja. Eikä mun mun mielestä pidäkään. Jos mut halutaan pitää loppuun asti töissä, niin jossakin vaiheessa mun on pakko karsia tukisukkien laitot ja fyysisemmät suihkut pois. Sori vaan työkaverit.

Sitten ihan muuta asiaa. Mun kumipuu on kokenut nyt jonkun tragedian. Se tiputti yön ja tämän päivän aikana kaikki lehtensä. Onko teillä kokemusta tällaisesta? Ei pitäisi olla paleltuma, liikaa/liian vähän vettä, ei tuholaisia, ei mullassa vikaa..?

7 kommenttia:

 1. Ihana masu :) hihii siellä se poikanen lilluu!

  VastaaPoista
 2. Hah :D Mä täällä kans istun paita ylhäällä ja tutkailen omaa napaani. Just tänään viimeks miehelle sanoin et entäs jos se ei meekään synnytyksen jälkeen takaisin paikoilleen...Mut kyllä se kuulemma menee poks vaan. :D

  VastaaPoista
 3. Oi onpas ihanan näköinen vauvamasu jo :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pallo <3 toivottavasti näen vielä livenä ennenkuin poksuu <3 sys

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.