13. tammikuuta 2013

LXXXVIII - Kertymäpostaus

Eilen siis lupasin tehdä tänään saamistani ja kirppiksiltä hankkimistani vaatteista ja tavaroista postauksen. Yhtään vauvanvaatetta en ole ostanut uutena kaupasta. Kaikki ovat kirpparilta tai saatuna jostakin. 

Annan taas kuvien puhua puolestaan. :) (kuvapostaukset on muuten ärsyttäviä, kun kuvat ja tekstit eivät asetu niinkuin haluan... :/ )

Koittakaa selvitä, vaikka tekstit nyt ovatkin vähän kökösti ja kertokaa mielipiteitänne yms. :)


 Näitä Kullen-lipastoja mulla on nyt kaksi. Ne olen pyhittänyt ihan vain minin käyttöön.
Tässä on nyt ihan kaikki mitä on. Vasemmalta ylhäältä lähtee pienimmät vaatteet ja oikealla alhaalla ovat nuo muutama isompi verme.

 Aion siis tosiaan ruveta käyttämään minin kanssa kestoja. Tässä tämän hetken hankinnat. Mummihan lupasi minulle kestoja sitten ommella kun saa vain kaavat. 


Tällä hetkellä luulisin, että olisi helpointa, että hän tekee sisävaippoja ja ostaisin itse noita kuoria? Saa nähdä. 
Vas. ylhäällä kaksi AIO-vaippaa,
sitten kolme sisävaippaa, alhaalla kolme kuorta ja pino sisävaippoja.


  


Täytyyhän pikkuisella olla myös kavereita.
  


Muutamia pikku sukkia, töppösiä, villasukkia, tumppuja.. :) Voi söpöyden määrää.
 Nämä ovat nyt sitten 50-68cm. Järjestyksenä taitaa olla 60, 62, 68, 50, 58.
Tässäpä alempana mokomat vielä näteissä pinoissa eriteltynä. Pitkähiaisten bodyjen osuus on näemmä suurin. :) Niiden vieressä terälliset pitkähiaiset, sitten terälliset lyhythiaiset, housut, puolipotkarit(?), alarivissä lyhythiaiset bodyt, yksi onneton t-paita, pari "takkia" ja sukattomat pari potkaria.

 Alalaatikossa jemmassa saamiani vaipanvaihtoalusia, vaippoja, rasvoja ja muita vauvan hygieniatarvikkeita.

 Tässäpä Minin uljas menopeli. Sain tämän eräältä työkaveriltani, maksoin koko värkistä kaikkineen 180e. Mukaan lisävarusteiden (hyttysverkko, sadesuoja, pyörien suojat ja kaikki remmelit ja muut) lisäksi kassillinen äitiysvaatteita ja hoitolaukku. 

Nämä siis ovat Pati Jedoline -yhdistelmävaunut heittoaisalla ja ilmakumipyörillä. Pyörien jarrupalat käyn vaihtamassa tässä ennen kevättä. 

Tässä kelpaa sitten Mini kulkea ja köllöttää useita vuosia, kun kerran näistä saa sitten rattaatkin.
 Tästä sitten taas tulee Minin autoiluhetkien tärkein varuste. Ahta Graco -turvakaukalo. 
Voisiko joku kertoa mihin tuo kuuluu kiinnittää tuo jalkojen puolella oleva remmi? En keksinyt sille mitään paikkaa...
Viimeisenä vielä partioystävältä saatu kauko-ohjattava mobile! :D

8 kommenttia:

 1. Toi ihan alimmainen remmi vai? Se on vaan se kiristysremmi, ei sitä kiinnitetä mihinkään :)

  VastaaPoista
 2. Oho teillon niinku jo melkeen kaikki valmiina vauvaa varten! :) tuli sellanen olo et pitäis Kai itekin alkaa jotain vaatteitakin vähän ostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon ostanu sitä mukaa mitä on mieleen tullu ja mistä on tarjottu. Ei sitä parane yksinäisenä kerätä huhtikuulle sellasta hirveetä ostoslistaa. Ensi kuussa, kun toimitusongelmat loppuvat, käyn ostamassa pinnasängyn. Tiedän jo millaisen haluan, niin siinäkään ei ole ongelmaa. :)

   Enää puuttuu pikkutilpehööriä ja... vauva. :)

   Poista
 3. Musta vaan tuntuu vieläkin vaan siltä että sinne vauvan syntymään on vielä miljooooonasti aikaa, että hyvin ehtii myöhemminki tehdä hankintoja :D Tää alkuraskauskin on mennyt ajallisesti niin hitaasti. Ja sit kun en ees tiiä vielä että tuleeko tyttö vai poika niin senkään takia ei ole kiva vielä ostella mitään. :P

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänään blogiisi ekaa kertaa joittenkin mutkien kautta ja tulen eksymään myös jatkossakin :) Hauskaa odotusta, pian pääsetkin jo lastasi pukemaan noihin ihaniin vaatteisiin,joita näyttää paljon jo olevan :D Missä päin Turkua asut? Itsekkin sieltä kotoisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva :) Se on aina mukavaa, että on tehnyt johonkuhun vaikutuksen niinkin, että henkilö palaa jatkossakin juttujeni pariin! Itäisellä puolella kaupunkia :)

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.