5. tammikuuta 2013

LXXXIV - Loma

Olen tosiaan lähes katkotta lomaillut viikonlopusta ennen joulua. Välipäivät kävin töissä ja lähdin pohjois-pohjanmaalle mummun luokse uudenvuoden viettoon.

Itse uudenvuoden olin Vuokatissa. Kävin kylpylässä, keilaamassa ja aattoiltana kävimme sukulaistytön kanssa baarissa. Olin ollut siellä valehtelematta 5 minuuttia ja kaksi miestä oli jo koittanut iskeä minua ja sain yhden kaljan päälleni :D
Tutustuin baarissa huipputyyppeihin ja ilta oli loppujenlopuksi oikein onnistunut. Harvempi sitä kai puolivälissä raskautta tanssii selvinpäin pöydillä ja riekkuu tuolla tahdilla :D
Heitimme uudet kaverit naapurimökkiimme kotiinlähtiessämme. (Mikä sattuma voi olla, että naapurimökissä majailivat ja että he asuvat lähempänä etelää, eivätkä olleet mitään Sotkamon paikallisia??) 

No, sitten palasimme takaisin mummulaan ja lorviskelin siellä vielä pari päivää tehden mm. lumiakan ja ostinpa ja selvitinpä 5,5kg matonkuteita. Suunnittelin niistä olkkariini maton :) Mummu sen sitten paukuttaa menemään tässä joku päivä. Oli muuten hyvä siellä kudekaupassa, noitten kuteitten hinta oli 6e/kg ja sain ne kahellakympillä :D

Sitten olikin jo aika ottaa nokka kohti Ylivieskaa ja juna-asemaa. Kävimme ennen junalle menoa kirppiksellä ja löysin sieltä turvakaukalon ja se sitten lähti mukaan + vähän muuta mitä "tarvitsin". :) 
Itse junamatka meni oikein kivasti. 


 Junamatkan aikana eräs ystäväporukkani jäsen soitti ja kysy, että voiko ne tulla Turkuun bilettämään. No tietenkin. Illalla sitten mentiin kuitenkin ihan vain pubiin istuskelemaan ja nautiskelemaan toistemme seurasta. Tänään poikien kanssa ikeaan ja ehkä toiselle kierrokselle. Saa nähdä miten se homma rullaa. Välissä pitäisi kyllä käydä leffassa kattoo juoppis.

Yksi porukasta joutui lähtemään aamulla töihin, mutta jäi yöksi, kun lupasin tehdä aamupalaa. Mikäs siinä ennen kahdeksaa sitten keitellä kaurapuuroa. :D Kun kaveri oli lähtenyt töihin, menin vielä sänkyyn makoilemaan ja pidin kättä mahalla ja kaveri paukautti siihen jollain osallaan kahdesti <3 koita siinä sitten enää levätä, ku hymyilet ko joku naantalin aurinko typeränä siinä.

Aika sekametelipostaus tästäkin nyt tuli, mutta ei voi mitään. Maha on kasvanut jo ihan kivasti ja sitä rupeaa töissäkin jo mummot huomaamaan ja kaveritkin kommentoi, et kyllä se jo näkyy. Ja on goosekin sitä jo sanonnut "turvonneeksi" :D 

Puoliväli poksahtaa huomenna, ensi viikolla on rakenneultra.

Ihanaa alkanutta vuotta, mä ainakin teen tästä vuodesta elämäni tähän mennessä parhaan.7 kommenttia:

 1. Mäki kävin Alexin odotus aikana baarissa paljon tanssimassa :D
  Viimisen kerran taisin käydä baarissa joskus 35 viikolla miehen ja veljen kans ja moni tuntematon tarjos mulle fantaa siellä :D Oli jokseenki huvittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai otit sitte fantaa nii pal ku sielu sieti? :D Sitäpaitsi alkoholittomat drinkitkin on ihania ja HALPOJA!

   Poista
  2. Aika paljon tuli sitä juotua, lopulta ei menny enää yhtään alas ku alko jo ällöttää se :DD
   Nii onki! Paitsi mä en viittiny sillo koskaa juoda muutaku just fantaa tai vettä, ku heti olis varmasti liikkunu huhua, että siellä mä menin drinkki kädessä tanssilattialla kännissä maha pystyssä! Täst kaupungista ei kyl olis ollu mikää yllätys tommosetkaa jutut.

   Mut sillo selvinpäin baaris ollessa, ku kattelee niitä kännisiä ihmisiä ni tuli iha kauhee myötähäpeä. Millon joku teini heitti tanssilattialla änkyräkännissä leviäks nii et koko alakerta vilkku ja muuta vastaavaa. En vaa ymmärrä mite joku ees pystyy vetää semmoset kännit, ja ei kovin järkevää ainakaa missää ihmisten ilmoilla :D

   Poista
 2. Munki ois monesti tehnyt mieli mennä baariin, mutta en ole sitten uskaltanut, kun pelkään että joku vielä tönäsee tms. :S "Alottelemassa" oon kuitenkin ollut kavereiden luona muumilimsalla ja hauskaa on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no mäkin kävin lattialla ku istuttiin siinä porukassa ja sitten toinen tönäisi toista ja se kaatu mun päälle ja sillee.. Mut noita sattuu. Ihan yhtälailla toi voi käydä kaupassa perjantaina ja vielä lennokkaammin :)

   Poista
 3. Eikai se hauskanpito, tanssiminen ja ihmisten ilmoilla oleminen pidäkkään loppua vaikka raskaana onkin. Sulla on oikea asenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mitäs mä hiljentäisin niin kauan ku hyvältä tuntuu mennä :)

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.