13. joulukuuta 2012

LXXVIII - Sekametelisoppaa

Pahoittelut heti alkuun pitkästä (jopa 8pv!) postaustauosta ja kommentteihin vastaamattomuudesta. Syynä mainittakoon aivan pohjaton väsymys, saamattomuus, jotenkin ei-mikään -olo. Olen saattanut töiden jälkeen kolmelta mennä nukkumaan, herätä yhdeksältä illalla ja jatkaa samaan putkeen yöunet. En ole täällä kotonakaan jaksanut tehdä mitään. Harmittaa sanoa ystäville "emmä nyt lähe, emmä jaksa.". :( Mutta en vain kertakaikkiaan ole jaksanut. Avauduin tästä tilanteestani meidän muiden toukokuisten odottajien ryhmään ja sieltä sai taas jaksamista. En vain haluaisi olla masentunut. En suostu siihen. Vaikka merkkejä onkin ilmassa niin koitetaan täältä kuopasta nousta. 
Syitä ja seurauksia en rupea enempiä erittelemään, mutta niitä riittää. 

Yhtenä oikein kirsikkana kakun päällä voisin mainita erään aikuisen miespuolisen serkkuni, joka on kaiken päälle vielä kahden lapsen isä, hienoon ammattiin opiskellut jne.. Eli oikein ideaalivalioyksilö. Tämä jaksaa minulle joka asiaan aukoa päätään. Hän tarttuu aivan joka statukseen, jos olen unohtanut laittaa asetuksen, ettei hän niitä nää. Tulee pätemään ja nälvimään. Nyt kun olen estänyt hänen pääsynsä statuksiini, hän on ruvennut pätemään kirjoituksiin, joita kirjoitan avoimien ryhmien seinille????!! Ei oikeesti, aikuinen ihminen.

Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa vain ohi. Itsenäisyyspäivän olin kotona, katselin linnanjuhlat yms. perinteistä. 

Perjantaina töissä lähetin yhden mummon kaatumisen takia sairaalaan ja se tapaus on jotenkin jäänyt mietityttämään. Ei sen enempiä, mutta vähän. 
Lauantaina kävin hakemassa SmartPostiin saapuneen pakettini. Siellä oli keskiviikkoyönä tilaamaani joululahja itselleni. Torstai oli itsenäisyyspäivä, joten he ovat sen tilauksen käsitelleet ja laittaneet perjantain aikana. Mahtavaa, kiitos Expert. Kurkkaus pakettiin tulee tässä:


Olen jo pitkään haaveillut omasta pleikkarista ja nyt sen sain! Ja singstar on aina ollut mun ihan superlemppari. Ja saan mun vanhat kappaleetkin sinne takaisin, niitä on kuitenkin siellä SingStoressa maksettuna useamman kympin edestä. Ihan huippua.
Tuo LittleBigPlanet on aivan liian ylisöpö. Liimaillaan tarroja ynnä muuta hömppää. Yllättävän vaikea se kyllä on. Lisäksi tähän ps3 minulla on Worms-pelipaketti ja Puss in boots, jonka kyllä pelasin läpi puolessatoista tunnissa :) 
Jos jollakulla lukijalla on PS-tili ja pelaatte jotakin näistä, niin sopii lisäillä ystäväksi. :)

Lauantaina oli myös erään ystäväpariskunnan pikkujoulutuparit. Ilta meni kai ihan ok. Ei tehnyt tiukkaakaan olla juomatta. Löysin jopa mekon, joka ei aivan hirveä ollut ja otin kotona kauhean muikistelukuvan, jonka jostain syystä haluan jakaa kanssanne :D


 

Sunnuntaina olin pikkusiskoni kanssa ihan vain rauhassa, käytiin Myllyssä ja sellaista. Ostin kettukokoelmaani uuden jäsenen, oh how fluffy. <3


Nyt myös ostin parit äitiyshousut, kun sattui olemaan kivoja valikoimissa. Miksei tällaisia ihania vihreitä samettihousuja tehdä ei-raskaana -versioita??


Maanantaina ja tiistaina olin sairauslomalla, sunnuntaina Myllyssä alkanut päänsärky jatkui puolitoista päivää oikein kovana. Mulla särkee pää tosi harvoin ja silloin kun se särkee, se sitten kanssa särkee oikein kunnolla. 

Kun olin ollut viikonlopun vapailla ja maanantaina ja tiistain pääosin kotona, ei ehkä ollut hyvä idea lähteä tiistaina nopeasti käymään Tiimarissa hakemassa pahvimukeja illan partionyyttäreitä varten. Verensokeri oli laskenut liian alas ja pyörryin sitten komeasti Tiimarin kassalle.. Jippii. Onneksi ne nyyttärit sentään menivät hyvin ja kerroin mun rakkaille pojille miksi en keväällä ole niin aktiivisesti enää mukana. 

Eilen töissä eräs ehkä vähän mieleltään ei-niin-terve asiakas yritti potkaista mua leuka-rinta-maha-akselille, kun suuttui toiselle hoitajalle. En osaa sanoa osuiko hän, kun koko tilanne oli niin nopea ja hämmentävä. Ei kovin kiva ja kyllä se päivä vähän sumussa meni jotenkin. Kiva, kun olet ihan hyvällä tuulella kun menet töihin 7.30 ja 7.45 joku yrittää jo potkia sua ja hänen poikansa tökkii mun olkapään mustelmille syöksyttyään "puolustamaan ja pelastamaan" isäänsä, jota "me rääkkäämme, emmekä voi ymmärtää, että vanhuksella on kipuja". Voi hyvänen aika, eivät ne tukisukat aina ihan liu'u jalkaan ilman apuvälineitä, varsinkaan jos ovat pari kokoa liian pienet. No, ehkä tämän takia olen "nuori ja kokematon, ja opin vielä" (olen ollut alalla 5 vuotta, kotihoidossa yli vuoden..). Nojoo. Olisi pitänyt puhelinnumerokin antaa sille pojalle ja nimi, sekä esimiehen kanssa heti paikalla lähteä keskustelemaan. Mukanani ollut toinen hoitaja ilmoitti, että tästä kyllä keskustellaan esimiehen kanssa, nimittäin hoitajia ei potkita ja heille ei tarvitse kiroilla. (en ollut ensimmäinen potkittu..) Itse olin jo lähtenyt tilanteesta pois. 

Tänään oli jouluateria töissä, sekä olen menossa tänä iltana vielä elokuviin katsomaan Hobitin. :) Tänään olen myös räplännyt uutta tablettiani. Muhun on iskenyt joku kauhea tekniikkavillitys nyt. Uusi puhelin tulossa jouluksi, PS3, Galaxy Note, sekä vielä uusi tietokone pitäisi saada. Uusi telkkukin ois kiva, mut ei välttämätön.. :D

Tosta Galaxystä sellainen juttu, että kun olin sitä hankkimassa operaattorini standilta jokunen päivä sitten, pohdiskelin siinä sitten että otanko vai enkö vai otanko. Juteltiin pitkään sen suhtkoht supliikin myyjän kanssa ja päädyin sen sitten ottamaan, koska olin juuri irtisanonut turhan mokkulani, niin ei rahallakaan ollut niin eroa. Myyjä lupaili, että siinä olisi ollut W8, mutta kotona tutkittuani asia ei näin ollutkaan.. Noh, ei haitannut, mutta ajattelin kuitenkin soittaa ja ilmoittaa, että hän "huijasi". En ollut saanut aikaiseksi soittaa ja tänään töissä sain tekstarin: "Huomenta! Mites on sujunut noten kanssa? Jäit niin mieleen, että ajattelin kysyä :) Ethän nosta syytteitä :D T: n.n, paikan x standi". Tai jotakin tollaista.. Se myyjä lähetti mulle tekstarin! Haha :D Laitoin sille takaisin, että hyvin pelittää, mutta w8 siinä ei kyllä ollut. Tämä ihmetteli sitä kovin ja laittoi hyvitykseksi Noteeni ilmaiseksi lisänopeuden! Eli nyt siinä on 42M netti. Ei huono ei ja se myyjä kyllä piristi päivääni kummasti tuon loskasateen keskellä.

Haluaisin muistuttaa vielä edelleen käynnissä olevasta Synttäribingosta, jos se on joltakulta mennyt ohi. 

Tuli varmaan ihan megapostaus, mutta mitä voi olettaa jos on viikon ollut postaamatta. 
Joku anonyymi kyseli, miksen vastaa kommentteihin. Syy on tosiaan ollut se, etten ole juuri ollut koneella, mutta olen lukenut kännykällä kommentit ja julkaissut ne, jotta kommentoija tietää minun nähneen ne. Vastaan kyllä kaikkiin kommentteihin aina, kun seuraavan kerran availen bloggeria koneella. :) Pahoittelen, kun kommentteihin on nyt ollut vähän pitkä vastausaika!

1 kommentti:

  1. Ihana olet siskoni! <3 Ensi viikolla nähdään! Rakkaudelle: Satu ja Nuutti

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.