2. joulukuuta 2012

LXXVI - Joulukadun avajaiset

.. olivat siis perjantaina. Otin siskoni poikakaverin täältä Turusta kyytiin ja vein mukanani äitini luokse. Osallistuin taas perinteiseen soihtukulkueeseen vanhan lippukuntani kanssa. 
Olin siis koko viikonlopun äitini luona. Äiti ja isi laittoivat meidän puolen saunaa ja kylppäriä kuntoon ja olivat asentaneet siinä sitten suihkun hanaa. Isi oli siinä sitte asennuksen jälkeen pohdiskellut, että "tulikohan tää hana nyt liian korkeelle ku niitä lapsenlapsiakin tulee lisää...." :') <3 Kyllä sitäkin siis ajatelluttaa tää asia, lähinnä tuollaisten käytännön asioiden takia ja siksi, että se murehtii, että miten mä pärjään sitten.

Lauantaina oltiin äitin kanssa syömässä Louhisaaren linnassa. Tän vuoden ekat joulukinkkusiivut! OI NAM! Olen kyllä salaa niin jouluihminen <3 En tiedä missä vaiheessa musta tuli sellainen? Mut mä arvostan joulussa sitä, että pääsen perheeni luokse ja saan viettää heidän kanssaan aikaa. Sitä, että saa laittaa valoja pimeyden keskelle. Sitä, että ihmisillä on hyvä olla ja rauhallista mielialaa.

Tänään, kun lähdin kotiin, huomasin yli puolessavälissä kotimatkaa, että unohdin työreppuni äidin luokse... Vooooiii perjantai. No, asia saatiin kivasti hoidettua niin, kun eräs ihana ihminen oli tulossa Turkuun ja he toimittivat reppuni tänne! Mahtavaa! Päiväni pelastui, koska repussa on esimerkiksi neuvolakorttini, jonka tarvitsen huomenna, kun on toinen neuvola! :) Aion kuunnella tänään varmaan vielä ennen nukkumaanmenoa vähän sydänääniä unilauluksi.. Tarvis varmaan teille joku kerta nauhoittaa sitä humpsutusta :) Osais vaan.

No, mutta ei tässä kummempia. Karo on täällä huomenna viimeistä päivää, sekin kaksi kuukautta meni aika nopeasti. Sitten me ollaan täällä vain neljästään. Minä, Mini, Harmi ja Hosuli. Oijoi vaan. Palaillaan!

 

4 kommenttia:

 1. On kai sulla kännykässä sanelin, silläkin saa nauhoitettua kätevästi vaikka ja mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikein mennyt niinkuin elokuvissa, murr! :< No, ehkä joku päivä uusi yritys.. ;)

   Poista
 2. Miksi et vastaa kommentteihin? Olisi mukavempaa kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen, olen ollut aivan pohjattoman väsynyt viime viikon. Olen nyt tullut tekemään postausta ja vastaamaan kommentteihin, olen sen verran kännykällä käynyt bloggerissa, että olen lukenut kommentit. Julkaisen ne, jotta tietäisitte, että olen käynyt ne ja reagoinut, mutta vastaaminen on nyt vähän ollut huonoa, kun en ole koneella väsymyksen ja päänsäryn takia käynyt :) Pahoittelen. Toivotaan, että väsymys tästä hellittäisi.

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.