19. joulukuuta 2012

LXXX - Pikkujouluja

Pikkujouluja on tässä ollut nyt useammat. 
 Perjantaina työporukalla palaverin yhteydessä olivat ensimmäiset. 
Toiset olivat rakkaan lippukuntani pikkujoulut, ne olivat aika huuruiset. Snapsi sinne, toinen tänne ja kolmaskin vielä heti perään. Mulle oli varattu jaffa-pullo :)
 Ajelin sitten sieltä lippukunnan pikkujouluista kotiin ja olin kotona vähän ennen kahta. Päätin törkätä kinkun uuniin yön hämärissä. Ensin puolisen tuntia 200 asteessa ja sitten laitoin uunin 75 asteeseen. 

2:08

Vieraita rupesi tulemaan kolmen-neljän aikaan ja ennen sitä olin jo nostanut uunin lämpötilaa sataan asteeseen ja myöhemmin vielä 125 asteeseen. 
 20 tunnin miedon kypsentämisen jälkeen sika oli tarpeeksi kypsä. Nostettiin kinkku pöytään, leikkelin nahat ym. pois ja kuorrutin ensin hunajalla, sitten sinapilla ja lopuksi korppujauholla. Sitten sika uuniin vielä hetkeksi ja valmis!

En kerennyt edes kuvaa ottaa valmiista kinkusta, sillä se hävisi vartissa koko kinkku. :D Meitä oli sentään se yhdeksän syöjää...

22:31
 Hauskaa oli kyllä ja lauleskeltiin SingStaria ja pelailtiin ja muuta :) 

On niin ihanaa, kun maha on ruvennut jo näkymään ja on tossa aamusta saakka. 
 Maanantai-iltana tunsin selkeitä liikkeitä. Olin tosiaan jo aikaisemminkin tuntenut pari ja nyt voin sanoa, että ne olivat kyllä niitä :) 

Eilen olin ratsastamassa taas pitkästä aikaa, oli ihan huippua. En kyllä keksi juurikaan syitä miksen kävisi. Pysyypä selkä paremmassa kunnossa. Huomasin kyllä sen, että hengästyin ihan tavallisesta harjaamisesta ja suitsien ja satulan laitosta. No, onneksi se on "normaalia" nyt. :D

Tänään vein naapureilleni pienen joulupaketin ja kun annoin sen, kävi naapurini hakemassa minullekin paketin! :D Onneksi siis vein heillekin tai olisi ollut tuhottoman noloa, kun he olisivat minulle jotain tuoneet. En voi uskoa asuvani kaupungissa, koska naapurisopu on täällä niin selkeä juttu. Pakettikortissakin luki, että "onnellista joulua ja enkeleitä". Olin vähällä ruveta kotona itkemään, kun sitä katsoin. :) <3 Paketissa oli kahdet orgaanisesta puuvillasta valmistetut housut ja villatakki kokoa 62 :)
Eipä tässä nyt erikoisempaa, olen saanut tänään aikaiseksi pestä pyykkiä. Ei ole varmaan kolmeen viikkoon tullut pestyä. Ei ole onneksi tarvinutkaan, kun vaatteita riittää. Mini sai tänään postia! Se oli osoitettu RK + mini "sukunimelle" :) 
Hämmennyin eilen, kun tajusin, että olen jo viidennellä kuulla. Jestas. 


Ennen pikkujouluja
Pikkujoulujen jälkeen

8 kommenttia:

 1. Nam, kinkkua! Onnea liikkeiden tunnusta, eikös oo aika ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. :) Kieltämättä aika hämmentävää :)

   Poista
 2. Kissakin taitaa olla vähän väsyny pikkujoulujen jäljiltä :D

  VastaaPoista
 3. Ja kettukin näyttää melko juhlineelta :D

  VastaaPoista
 4. Vauvatossut <3

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.