25. marraskuuta 2012

LXXIV - Ei ihan tavallinen sunnuntai

Käytiin nimittäin anoppilassa syömässä. Tai eihän se enää periaatteessa anoppila ole, mutten nyt oikein osaa sille muutakaan nimitystä käyttää. Vähän jotenkin pelotti mennä sinne, tunsin itseni sellaiseksi näyttelylehmäksi ennen sinne menoa.. :( Ensimmäisiä kommentteja: "no ethän sä ookkaan ton isompi!" tms.. Jep, kiva :D 

Meillä on myös aina tosi mielenkiintoset keskustelut ruokapöydässä... Tänään aiheena oli mm. jossakin kaukomaassa kaduille kakkiminen, se on kuulemma laitonta ja joku tulee rumpua soittamaan viereen, jos näkee :D 
Toinen keskustelunaihe oli appiukon työkaveri, joka oli ampunut vaimoaan kymmenen kertaa jollain pienoiskiväärillä. Pohdimme motiiveja tähän, ja päädyimme nalkutukseen. Totesin, et onneks goose ei ainakaan mua oo puukottanu tai ampunu pienoiskiväärillä ni anoppi totes siihen, et ehkä siks koska goosella ei oo pienoiskivääriä :DDD Totesin vaan et "kiitti :D" ja sitten anoppi tajusi muotoilleensa asian vähän hassusti. Onneksi se ei tuossa seurassa ole niin vakavaa. 
Kaipaan todella sitä, kun tämäkin perhe oli luonteva osa mun lähipiiriä, eikä vain "pakollinen" osa lapsenlapsen myötä. Olen huomannut, että kaipaan goosea kotiin, ja pohdinkin mielessäni sitä, että kun lapsi syntyy, niin mitä goose tekee isyyslomallaan, tai onko sillä edes moista tai miten kaikki tapahtuu.. Haluaisin kuitenkin, että hän on lapsensa ensihetkissä mukana ihan yhtälailla, kuin minäkin. Haluaisin, että kaikki olisi "normaalia". 

Sain/saatiin/mini sai tulevalta isoäidiltään (ei vielä aavistustakaan, miksi tulemme heitä kutsumaan :s miten voikin olla niin vaikeaa?) lahjaksi Vauvakirjan. Laitoin siitä kuvan facebookiin, ovelasti sensuroituna. Voin laittaa tänne sen, sekä ei-sensuroidun version. :)
Oiva valinta mielestäni, ja sisuskin vaikutti ihan kivalta. Eikun täyttelemään :)

Facebookista puheenollen, tekisi niin mieli tulla sielläkin "kaapista ulos". Joulua lähempänä ajattelin lisätä sinne ultrakuvan tai sitten jonkun vartalokuvan ja vois päivitellä et "hupsista on tullut vähän syötyä kinkkua" tms muka-hauskaa.. Tai sitten päivittäisi jotain odottamisen jatkumisesta joulun jälkeenkin.. En ole uskaltanut vielä tehdä mitään peliliikkeitä, kun en taas tiedä miten se goose niihin reagoisi.. :/ 

Parissa blogissa on liikkunut nyt Naked truth -haaste, joka ei itselleni ole millään tavalla vaikea. Itse bongasin tämän Iinan blogista. Osallistun siihen nyt tässä, ja haastan lukijani mukaan. :)

Sitten vielä, kaikki palapelinkokoajat varmaan tietävät, että kun aloittaa, ei malta lopettaa... Eilen aloitin pikkuisen 500-palaisen palapelin kokoamisen ja sehän oli pakko saada valmiiksi ennen nukkumaanmenoa.... "viel yks pala... ja viel yks pala.. ei vitsi näitä ei oo enää montaa... ei täs mene enää kauaa..." Ja valmiiksihan se tuli. Ei ollut kyllä ihan helppo.Perjantaina juhlimme yllättäen erään ystävän synttäreitä, minun luonani. Ihana oli taas nähdä näitä, kun ei olla taas nähty vähään aikaan :)

Tänään alkoi viidestoista(!!) viikko, ihmettelen tänäänkin samaa, mitä viime viikolla. Mihin tää aika menee?? Muistakaa muuten Synttäribingo edelleen :)

Ihanaa alkavaa viikkoa lukijat!

4 kommenttia:

 1. Muista että oot tosi ihana ihminen <3 Tuut pärjäämään kyllä elämässä, olit sitten itsenäisesti tai porukalla. Oot vahva!

  Ps. Zeuksella ja teidän masuasukilla on tasan saman verran viikkoja, mun on helppo pysyä laskuissa mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä muistan nyt sit aina et miten vanha Zeus on :) Luin eilen sun BB-blogia ja mul tuli niin ikävä DEIMOSTA :D <3

   Poista
 2. Ihan tohon isyyslomaan vedoten, et jos te ette asu yhdessä, goosella ei ole oikeutta isyyslomaan. Yhteishuoltajuus ei riitä, vanhempien tulee asua yhdessä, että isälle voidaan myöntää isyysloma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kiitos tiedosta :) Ei ole vielä ollut ajankohtaista selvittää, mutta kiva et se nyt tuli selväksi :) No, eiköhän goosella silloin ole muutenkin vähän vapaata. :)

   Poista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.