5. marraskuuta 2012

LXVI - Uusi aloitus

Erinäisistä syistä jatkan kirjoittamista tosiaan nyt eri osoitteessa. Toivottavasti kaikki vanhat ja tyylistäni tykänneet löytävät tänne uuteen blogiini. Vanha blogi menee piiloon sitten, kun olen nyt edes pienen osan saanut vanhoista lukijoistani tänne. Tiedättekö muuten, tuleeko sinne vanhan blogini osoitteeseen sitten sellainen ilmoitus, että "tämä blogi on piilotettu, ota yhteyttä kirjoittajaan" tms? 

Eilen sain ystävältäni, joka valmistui viikonloppuna, reikihoitoa. Se oli aika jännä kokemus. En osaa vielä sanoa, että auttoiko se, mutta ainakin huomasin pieniä muutoksia itsessäni. 

Tänään aion mennä viimeisen kerran ennen "talvitaukoa" hepan selkään. Voi olla, etten malta olla pois koko talvea ja käyn jollain kärrytunnilla sitten jossain vaiheessa. Saapi nähdä. 

Voisin tässä nyt esitellä vähän itseäni ja perhettäni.
RK, Hosuli, Harmi

8 kommenttia:

 1. Ainakin muilla bloginsa myöhemmin piilottaneilla on tullut sellainen teksti, eli eiköhän se tule. Kiitos muuten "hyväksymisestä" lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
 2. ihana ilme tolla keskimmäisellä kissalla!:D

  VastaaPoista
 3. Mun kummitäti osaa antaa reikihoitoa,kerran se sitten halus testata sitä muhun ja se oli tosiaan aika jännä kokemus! sillä hetkellä ei kummemmin mikään päätäni vaivannut,mutta kuitenkin jotenkin herkistyin ja sillä hetkellä päässä pyörivät asiat tuntu tosiaan selviävän hetkessä! :) haluisin kokeilla ehdottomasti uudelleen,mutta pelottaa jos räjähänkin vollottamaan ihan hirveästi tai jotain.. :D

  -heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on ihan normaalia et rupee itkee tai hihittää :)

   Poista
 4. Laitoit kutsun, tänne löysin ja lukijaksi liityin. :)

  VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.