18. maaliskuuta 2013

CII - Vimpat kympitkö?

Kolmekymmentä paukahti siis rikki. Kahden viikon päästä on huhtikuu. Silloin voi jo sanoa, että ensi kuussa.

Viime torstaina kaikki ei mennyt aivan putkeen. Rankan työpäivän jälkeen oli neuvola ja sen jälkeen vietimme hetken goosen kanssa. Kaikki oli siinä vaiheessa vielä ihan ok ja olin hyvällä tuulella vaikka paikat särkivätkin. Mutta kun kello tuli seitsemää, rupesin ajattelemaan, että liikkeet ovat olleet kyllä hyvin vähäisiä koko päivän. Ajattelin, että rupean nyt sitten laskemaan liikkeitä. Join lasillisen kaakaota tarkoituksenani vähän herätellä minia. Ja sitten se alkoi. Kaakaot lähtivät samaa reittiä takaisin, samoin luultavasti koko mahalaukkuni sisältö ja luultavasti kaikki muukin, mitä olin syönyt missään vaiheessa. Istuin vessan lattialla tärisemässä, supistamassa ja itkemässä ja laattaamassa. Suurinpiirtein kaikkea samaan aikaan. Tätä jatkui varmaan tunnin verran. Ei ollut kivaa. 

Sitten soitin synnärille, josta kehoitettiin vain aloittamaan liikelaskenta uudestaan ja jos liikkeitä ei tule sitä kymmentä, niin sitten näytille. Sain lasin-pari mehua juotua ja söin pätkän kurkkua. Liikkeitä ei tullut kuin kaksi sen tunnin aikana ja pyysin yhtä ystävääni, jos hän tulisi kanssani synnärillä käymään. Olin saanut sitten sen tunnin niitä tosiaan laskeskeltua ja ystäväni saapui. Jouduin oven avattuani poistumaan taas ikäväkseni vessan puolelle ja se niistä mehuista ja kurkunpalasta. No, lähdimme sitten sinne synnärille ja siellä olin pitkässä käyrässä piippailin liikkeitä. Sain kasaan seitsemän, mutta niitä oli kyllä tullut ainakin kymmenkertaisesti. Tehokas iskari tuo istukka edessä.. Parit napakat supistukset tuli siellä maatessakin ja ei se kovin mukavaa ollut. Mutta pääasia, että minillä oli kaikki hyvin, vaikka äiti vähän heikossa hapessa olikin... Painoarvionkin sain, 1800g, eli vähän yläkäyrillä mennään, mutta se nyt ei vielä kerro mitään. Ja perätilassahan tämä kaveri viihtyy edelleen.

Torstai-perjantaiyö meni heikossa hapessa, kipuillessa, kieriskellessä. Oli kuuma ja kylmä. Aamulla mittasin lämmön ja kai olin ollut koko yön vielä kaiken lisäksi kuumeessa... Myös aamupäivän oli koko ajan pientä (~38) lämpöä. Onneksi perjantaina jo pysyi sisällä nesteet ja ruoka, muttei oikein tehnyt mieli syödä. Olen kuitenkin nyt nestetankannut itseäni ihan reilusti, koska painoa putosi neuvolan ja nukkumaanmenon välissä kolme(!!!) kiloa. Vaikka olen juonut reiluja määriä, en ole joutunut ravaamaan vessassa, joten kai se sitten on ihan tarpeeseen mennyt sekin neste. Mutta onneksi nyt olen jo kunnossa. Toivon, ettei tule enää koskaan tällaista pöpöä minulle. 

Viikonloppuna mulla oli myös sohvasurffareita Puolasta. Olin varmaan aika tylsää seuraa, koska olin vähän parantumistilassa, mutta oli meillä ihan mukavaa. 

Pahoittelen, etten ole jaksanut kirjoittaa, mutta jotenkin on ollut kaikenlaista ajateltavaa tässä.
Tänään sain kaveriltani taas kassillisen ihan pikkupikkuvaatetta ja huomenna nähdään taas Turun toukokuisten kanssa. Kaikenkaikkiaan toukokuisista odottajista on jo 3 synnyttänyt!


Loppuun vielä, jäin koukkuun. (Huom. Ei toimi kännykällä eikä tabletilla!)

PIAN ON KEVÄT! Ja kolmen kuukauden päästä mulla on käsivarsillani lapsi. Viimeistään. Huhhuh.

2 kommenttia:

  1. Hö, mitä tossa koukutuksessa pitäis tapahtua? Klikkaan ykköstä, näkyviin tulee kakkonen ja that's it? Haluu tietää!!!

    VastaaPoista
  2. 60 days to go sanoo sun laskuri :D

    VastaaPoista

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.