12. tammikuuta 2013

LXXXVI - Nippelikaappi

Sain iskältäni aivan ihanan 30-luvulta peräisin olevan kaapin. Se tuoksuu kotoisalle ja on sopivan kulahtanut tähän mun kodin sekametelisoppaan :) Pidän hirveästi kodistani kuitenkin, tämä on kodikas ja mun oloinen. Sekoitus ikeaa, vanhaa kunnon puuta ja sekasortoa :) Pääasiahan on, että itse viihdyn täällä. 

 Tässäpä siis tämä kaappi.
 Alimmassa laatikossa lvi, kiinnitysjutskat ja akkuväännin.

Huomatkaa muuten patterinnuppi, sopii täydellisesti!
 Ylälaatikoissa on sitten pieni kotiapteekki vasemmalla ja lamput, sulakkeet ynnä muut oikealla.
 Vasemmalla kaapissa on kaikkea keittiöjuttua, joiden ei tarvitse olla ihan käden ulottuvilla. Ajattelin tuohon alahyllylle laittaa vielä talouspaperirullia jemmaan. Loput menevät yläkaappiin eteiseen.

Oikealla työkaluja, taskulamppuja, myrkkyjä, autotarvikkeita yms. Alalokeroissa nippeleitä ja ohjekirjoja ja pattereita jne.Tässä nää nippelikupit! Ai vitsi, mun mielest tää oli niin hyvä idea! Mitäs te ootte mieltä?Tänään olen myös käynyt ystäväni Monan kanssa vähän kiertelemässä kirppiksiä. Löysin vaikka mitä, mutta niistä sitten postaus erikseen. Voisin sen tehdä nyt tässä vielä. 

Huomenna on luvassa vaate- ja tarvikepostaus, koska haluan katsoa mitä kaikkea minulla jo on ja järjestellä nuo lipastot uudestaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa lukemaan, jätäthän kommenttiakin. :)
Julkaisen kommentit heti luettuani ja vastaan niihin, kun menen seuraavan kerran koneelle.